flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення дня відкритих дверей 17 квітня 2013 року

10 квітня 2013, 13:17

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

 

 

      17 квітня 2013 року у Вільногірському міському суді Дніпропетровської області, що розташований за адресою: м. Вільногірськ, вул. Жовтнева 14-А, було проведено захід - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

 

На вказаний захід були запрошені вчителі та учні 9-11 класів загальноосвітніх закладів міста.

 

 

День відкритих дверей у Вільногірському міському суді Дніпропетровської області відбувся відповідно до програми проведення, було проведено наступні заходи:

 

1. Привітальне слово  голови суду, доповідь на тему ознайомлення з судовою системою України, основними положеннями Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

 

2.Ознайомлення з роботою канцелярії суду, порядком реєстрації поданих до суду документів, роботою комп’ютерної програми   «Д3», порядком розподілу судових справ.

 

3.Ознайомлення з  повноваженнями суддів, посадовими обов’язками працівників апарату суду, необхідними кваліфікаційними вимогами.

 

4.Ознайомлення з веб-порталом «Судова влада України» та веб-сайтом  Вільногірського міського суду Дніпропетровської області та розміщеною там інформацією про судову систему України, реквізити для сплати судового збору, нормативно-правові акти, електронні копії судових рішень  направлених до єдиного державного реєстру судових рішень, загалом інформацію про роботу суду (керівник апарату Большак Т.О.).

 

5.Відвідування залів судових засідань, бесіда на тему порядок притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб (керівник апарату Большак Т.О.).