flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення дня відкритих дверей 30 березня 2012 року

28 березня 2012, 13:46
 

30 березня 2012 року у Вільногірському міському суді Дніпропетровської області, що розташований за адресою: м. Вільногірськ, вул. Жовтнева 14-А, буде проведено захід -

 

 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

 

Програма Дня відкритих дверей у Вільногірському міському суді Дніпропетровської області

 

1.     Привітальне слово голови суду,  доповідь на тему ознайомлення з судовою системою України, основними положеннями Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

2.     Інструктаж щодо правил поведінки відвідувачів суду (судовий розпорядник Малая К.П.).

3.     Ознайомлення з роботою канцелярії суду, порядком реєстрації поданих до суду документів, роботою комп’ютерної програми  «Документообіг загальних судів», порядком розподілу судових справ (керівник апарату суду Большак Т.О., старший секретар суду Троцько О.В.).

4.     Ознайомлення з  повноваженнями суддів, посадовими обов’язками працівників апарату суду, необхідними кваліфікаційними вимогами.

5.     Ознайомлення з веб-порталом «Судова влада України» та веб-сайтом  Вільногірського міського суду Дніпропетровської області та розміщеною там інформацією про судову систему України, реквізити для сплати судового збору, нормативно-правові акти, електронні копії судових рішень  направлених до єдиного державного реєстру судових рішень, загалом інформацію про роботу суду (керівник апарату Большак Т.О.).

6.     Відвідування залів судових засідань, бесіда на тему порядок притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб (заступник керівника апарату суду Машевська Н.О.).

7.     Права дитини згідно Конвенції ООН про права дитини, яка набула чинності в Україні з 27 вересня 1991 року (керівник апарату Большак Т.О.)